Hämeenlinna, Goodman

Osoite:

Kauppakeskus Goodman
Kaivokatu 7
13100 Hämeenlinna

Puhelin:

Ota yhteyttä tai anna palautetta
Puh: 01053 47400
Puhelun hinta: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min (sis. alv)

Avoinna:

ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18

Valikoima:

Uudessa Hämeenlinnan Anttilassa yhdistyvät perinteinen myymälä ja verkkokauppa. Tarjoamme entistä monipuolisemmin kodin tuotteita, kosmetiikkaa, naisten alus- ja yöasuja sekä kodintekniikkaa. Tavaratalomme laajalla kodin osastolla olemme erityisesti panostaneet kodintekstiilin, mattojen ja valaisimien valikoimaan. Anttila-tavaratalossa on nyt ensimmäistä kertaa esillä myös suuret kodinkoneet. Asiakas tilaa kodinkoneet kätevästi verkkokaupan kautta tarvittaessa myyjän opastamana. Joitakin kodinkoneita asiakas saa myös heti mukaansa.

Toisen kerroksen kosmetiikkaosastolta löydät entistä runsaammat valikoimat kynsienhoitotuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja spa-tuotteita. Samasta kerroksesta löytyvät myös trendikäs pukeutumisen osasto, jalkineet ja laukut, lelut sekä elektroniikan ja viihteen TopTen.


Palvelut:

Osaava henkilökuntamme neuvoo ja auttaa mielellään valikoimiin sekä verkkokaupan tilaamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Hämeenlinnan Anttilan monipuolisia palveluita täydentävät Veikkaus, kotiinkuljetus- ja kokoamispalvelu sekä Lippupisteen palvelupiste. Nämä palvelut löydät ensimmäisen kerroksen asiakaspalvelustamme.


Tavaratalopäällikkö:

Tommi Similä